20/3/09

Ετέλλειωσε, το ππουστόπαιδο ήβρε ομάδα

Ως Ππουστόπαιδο εν ασχολήθηκα ποττέ πολλά με την μάππα, να είμαι ειλικρινής. Αλλά σαν τάχατες εξωκομματικός αριστερός μια συμπάθεια στην Ομόνοια έχω την. Οπότε να μεν το παίρνουν στραβά οι σύντροφοι άμα επαινώ τους κόλους τους. Εν κομπλιμέντο σιόρ.

Όι δέτε. Χο-χο-μόνοια, άσιοϊλε.

Έμαθαμε που λαλείτε οτι ανακαλύψαν μας τζαι στους κηφήνες. Ναν καλά ο παρέας ο Λεξηπένητας με το "Κυπριακά Μπλογκ", εβρέθηκε το λινκ κάποια στιγμή στην Offsite, τζαι που τζαμέ εγίνηκε η πρώτη, εεε, επαφή:

Γιατί σιόρ να μέννεν αστείο; Ένιγουει, απάντηση στον πρώτο παρέα: ε ναι, εν ππούστηες που εγράψαν που κάτω. Είδες τι λαλεί στον τίτλο έννε; Ε τζαι για να επήες ως τζείνο το ποστ πρέπει να είδες αρκετά. Στον δευτερό παρέα: καλή ερώτηση.

Αφήνω σας με τον Κωστή που την Τόχνη:

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
PSOFO NA FKALETE
EN EIMAI ANONIMOS , EIMAI O KWSTHS POU THN TOXNH
24 Φεβρουάριος 2009 1:16 ΜΜ

Ε κουμπάρε, αν δέννεν δικός σου ο κόλος τι μάσιεσαι; Τζ' αν ένει με τες υγειές σου, να τον σιέρεσαι.

23 σχόλια:

apparos είπε...

Τζινη η ανάγκη να εξηγήσει πως εβρέθηκεν στο Link!

Τόσην ενοχή;! Γελάστε άφοβα!

Owain Glyndwr είπε...

Μμπα!σε ποιο μέρος της Β.Κύπρου έχει την έδρα αυτή η ομάδα;πάντως δεν ήταν σωστό οι τούρκικες αρχές να τους αφήσουν να καίνε την σημαία μας,δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι οξύνονται τα πνεύματα μεταξύ των δύο λαών και είναι εμπόδιο στην ελληνοτουρκική φιλία,θα στενοχωρηθεί και ο Τζέφρι Papandreou που με την τόσο καλή διπλωματία μας έφερε τόσο κοντά...για την ακρίβεια μετά την συνθήκη της Μαδρίτης που υπέγραψε κατά μισό Αιγαίο πιο κοντά...δηλαδή ρε παιδιά τέτοια κάνουν οι φίλοι Τούρκοι αυτής της ομάδας και θα το ξεβιδώσουν στο ζεϊμπέκικο αυτό το παιδί (βέβαια το σήκωμα του ποδιού σε στυλ "κατούρημα σκύλου" για πέντε λεπτά δεν λέγεται ζεϊμπέκικο αλλά η mother του είπε ότι ο therapist έτσι είπε να του λέμε,γι'αυτό και χειροκροτούσαν και τα καρντάσια από κατανόηση και συμπάθεια στον Forrest Gump της πολιτικής μας) άσε που θα το δει και ο Γρουστόφιας σας και ή θα αρχίσει κι αυτός κανέναν καρσιλαμά με νάζι για τα μάτια του συντρόφου του και μόνο που τόσο τον αγαπά (τον κ.Ταλάτ εννοώ βρε που πάει ο νους σας...)

Greekstories είπε...

Οντως τζινη η αναγκη να εξηγησει ποθε ηβρε το λινκ. Εν ποτζινους που βρισκουνται στο δασουδι της Λεμεσου τα σαββατοκυριακα γιατι εν στρεητ...Κωλοκοινωνια

Ππουστόπαιδο είπε...

@Greekstories: ma kammoun tzai etsi pramata oi straight? ppefto pou ta synnefa! ;]
@Apparos: Pou aristera os ta deksia, ama foasai ton kolo sou foasai ton kolo sou. Etsi enei.
@Owen: E koumbare, soroftou nakko. Eisai telleia ehtos thematos. Poios en toutos o Jeffrey Papandreou, kseroumen ton? Afora mas? Oi? Ok kalw, ate sto Gkazi tzai pareta mas. [Metafrasi: Filarako, mazepsou, eisai ektos thematos. Oute ton kseroume ton kyrio Papandreou oute mas afora. Diefkrinizo: einai kypriako to blog. Tous ratsismous sou allou pou pairnane. Ante sto Gkazi tora.]

Owain Glyndwr είπε...

Ρατσισμός εγω;εσύ που την απόδοση την έκανες μετάφραση καθαρά από ρατσιστικά κ΄νητρα τι είσαι;αν δεν ασχολιόσουνα με τον GAP δεν θα είχες τον Βαλλιανάτο...
(και έλα που δεν τον ξέρεις υποκριτή)

Ππουστόπαιδο είπε...

Yponoeis oti mia kypriaki omada en tourtziki epidi... en deixnei ethnikofrosini [an se ekatalava kala]. Touto en ratsismos.
Apofasizo na metaxiristo tin dialehto mou san glossa giati ego etsi tin niotho, tzai epidi sto kato kato, glossa en mia dialehtos me strato tzai kratos. Mboreis na me peis polla pramata alla to "ratsistis" polla apla en eshei kamia sxesi me to ti kammo. Koitakse ton oro ratsistis sto leksiko.
En ksero ti en o GAP. Ksero oti o Vallianatos en pou enan Elliniko omofilofiliko syllogo. Ksero oti o Xatzistefanou en enas pou itan sintelestis se ena fame story tzai pou tote fkainnei stin tileorasi tzai prokalei. Ksero oti apparently i exoun kontra oi kapioi theoroun oti exoun kontra.
Tes sinentefkseis edoke mou tin adeia na tis anadimosiefso o Ellinas dimosiografos pou tes epiae tzai efanikan mou endiaferouses. Pou tzamai tzai pera en me afora an yparxoun sides se touto to thema. An theleis na eksigiseis eisai efprosdehtos na to kameis.

Owain Glyndwr είπε...

Δηλαδή τα αυστριακά και τα ελβετικά είναι γλώσσες;και τα λιχτενσταϊνιώτικα;και τα λουξεμβουργιανά;γιατί δηλαδή αυτοί κατάφεραν και τα βρήκαν μια χαρά και εμείς όχι;αν και το θέμα υφίσταται μόνο στα μυαλά ορισμένων,πιθανώς και στην Αυστρία και στην Ελβετία θα υπάρχουν άνθρωποι με απόψεις σαν τις δικές σου αλλά υπάρχει μια τριμερείς επιτροπή για την γλώσσα που ρυθμίζει αυτά τα θέματα και αποφασίστηκε εδώ και πολλά χρόνια τα Άνω Γερμανικά να είναι επίσημα και στις τρεις χώρες,και αυτό δεν είναι το μόνο παράδειγμα.Κατ'εμέ ούτε τα ολλανδικά είναι άλλη γλώσσα.Φυσικά πρέπει να προστατεύουμε τις διαλέκτους μας γιατί είναι πολύτιμα στοιχεία της γλώσσας,όχι όμως να αποτελούν αιτία διαίρεσης.
Το να μεμφθώ μια ομάδα για την απαράδεκτη συμπεριφορά της γιατί είναι κακό;όταν καίει την σημαία μου και σημαία σου (γιατί με βάση το σύνταγμά σας είναι επίσημα αναγνωρισμένη και ως δική σας εθνική σημαία-η κρατική σας φυσικά είναι η άλλη-) βρίζοντας και χρησιμοποιεί τον όρο Έλληνας ως βρισιά;όταν υψώνουν τούρκικες σημαίες;μάλλον κολακευμένοι θα νιώθουν από τα λόγια μου.Ρατσιστής θα ήμουνα αν έλεγα ότι είναι υπάνθρωποι ή κατώτεροι από την ράτσα μου,εγώ λέω ότι απλά δεν μπορεί αυτοί οι τύποι να ανήκουν στην ίδια φυλή με εμένα και ότι ανήκουν σε ένα εχθρικό έθνος.
Η όποια σας ιδιαιτερότητα δεν απειλείται από εμάς τους ομοεθνείς σας αλλά από τους Άγγλους που σε πολλά σας έκαναν ίδιους.
Στο κάτω κάτω αν δεν είστε Έλληνες πείτε το να μην έχουμε κι εμείς το δυσβάσταχτο αυτό βάρος που μας έχει στοιχίσει πολλά και που έχουμε θυσιάσει άλλους ελληνικούς πληθυσμούς για χάρη σας και κυρίως την Β.Ήπειρο (και εκεί να δεις οι καημένοι πως υποφέρουν και πως θέλουν να απελευθερωθούν,και ενώ θα έπρεπε να μας βρίζουν αφού τους εγκατλείψαμε για χάρη σας που φέρεστε υπεροπτικά αυτοί επιμένουν να φωνάζουν ότι είναι Έλληνες).
Εγώ πάντως δεν βρίσκω και πολλές διαφορές,σαν όλα τα άλλα νησιά είναι ο πολιτισμός σας.
Εδώ οι ελληνόφωνοι της Κάτω Ιταλίας που δεν είναι καν ορθόδοξοι (γιατί κακά τα ψέμματα αυτός είναι ένας σημαντικότατος συνεκτικός κρίκος) άρχισαν να ξανανιώθουν Έλληνες,που δεν είχαν ποτέ καμία επαφή με την Ελλάδα (ο τελευταίος Έλληνας επίσκοπος της περιοχής δολοφονήθηκε από τους παπικούς τον 18ο αιώνα και από τότε έχασαν κάθε επαφή) και εσείς το αρνείστε και μας βρίζετε έτσι;το πιο αστείο είναι ότι πάντα καταλήγετε σε οικονομικά επιχειρήματα.Να τα βράσουμε τα λεφτά σας.Μας έχετε πρήξει.Και δεν τα βγάλατε και τόσο τίμια...
Όσο για τον GAP είναι ο Γιώργος Παπανδρέου,ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,του ΠΑΣΟΚ,μη μου πεις ότι δεν τον ξέρεις,θιασώτης του Ανάν,κατά 75% αμερικανοεβραίος,υποστηρικτής ανθελληνικών πολιτικών.
Ο Βαλλιανάτος είναι σύμβουλός τους από την δεκαετία του ΄80,πρόσφατα δήλωσε υπέρ των Σκοπίων στο γνωστό θέμα και έγινε χαμός και αναγκάστηκε σε παραίτηση.Εκμεταλλεύεται σκληρά την σεξουαλική του κατεύθυνση,τρώει από παντού χρήματα και κυρίως από τον Soros και από άλλους ανθελληνικούς φορείς,βαφτίζει τους σλάβους Μακεδόνες και υποστηρίζει την τουρκία στις διεκδικήσεις στο Αιγαίο,γενικά βγάζει λεφτά με τον ανθελληνισμό από εκατό μεριές,με μια λέξη: ΜΑΦΙΑ!!!Και αυτά εν περιλείψει
Ο Χατζηστεφάνου τον κράζει για πολλούς λόγους και παρότι μου φέρνει αηδία ο τρόπος του, η αλήθεια είναι πως έχει δίκιο
Υ.Γ. Αν νοιάζεσαι τόσο πολύ για την διάλεκτό σου χρησιμοποίησε τουλάχιστον ελληνικούς χαρακτήρες

Ανώνυμος είπε...

Ρε owain ξέρεις τι με εκνευρίζει;
που βρίσκετε ένα μαλάκα πουστοαριστεράκι που λέει μαλακίες του στυλ "είμαι Κυπριος οι Έλληνας" που αποκαλύπτει μονάχα το σύμπλεγμα ανωτερότητας που έχουν για την Κύπρο, αφού κάποιοι θεωρούν ότι ο Ελληνισμός είναι πολύ "μικρός" για να είναι κομμάτι του η μεγαααλη μας μπανανία.
Καλά εσύ μυαλό δεν έχεις να σκεφτείς ότι η Κύπρος είναι ελληνικός τόπος και ασφαλώς τα κυπριακά ΔΕΝ είναι γλώσσα!!!
Δηλαδή ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ψάχνετε αφορμή να μας πείτε ότι δεν είμαστε Έλληνες. Έστω και αν δε γουστάρετε ΕΙΜΑΣΤΕ!!

ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
χεχε φαντάζομαι θα΄σαι και μέλος της GAY 9 ρε πουστόπαιδο;;

Ππουστόπαιδο είπε...

Owen: να σου γράψω με ελληνικούς χαραχτήρες αφού δυσκολεύκεσαι [ο μόνος λόγος που εν το κάμμω στα κκόμεντς εν λόγω χρόνου].
Κάθε χώρα εν διαφορετική. Εν έσιει ελβετική γλώσσα, η Ελβετία έσιει τέσσερις επίσημες γλώσσες. Η Κυπριακή Δημοκρατία έσιει θκυό, την Ελληνική τζαι την Τούρτζικη [εν μέσα στο σύνταγμα μας τούτο, σε αντίθεση με την ελληνική σημαία που έννεν]. Η διάλεκτος μου δέννεν αιτία διαίρεσης. Το κύριο πράμα που μας διαφοροποιεί που τους Έλληνες εν το κράτος μας. Που σύμφωνα με το σύνταγμα μας, που το επικαλείσαι τζιολάς, δέννεν ελληνικό κράτος.
="Στο κάτω κάτω αν δεν είστε Έλληνες πείτε το". Εν είπα ποττέ οτι είμαι έλληνας τζαι εν με αφορά τι λαλούν οι άλλοι, εγιώ μιλώ για τον εαυτό μου. Που μένα έσιεις έκγριση να πάεις να βοηθήσεις την Β. Ήπειρο, εν θα προσβαρτώ.
=Ο Γιώργος Παπανδρέου ξέρω ποιός ένει. Το "GAP" που έβαλες που μόνο μου εν μου θυμίζει τζείνον, θυμίζει μου τζίνο το κατάστημα με τα ρούχα που έχουν οι αμερικάνοι. Επιμένω όμως οτι εν με αφορά ο διάλογος με την αντιπολίτευση της Ελλάδας. Άλλη χώρα. Αν έσιεις πρόβλημα με τον Παπανδρέου πάεννε συζήτα τα αλλού, εμένα ο κύριος αφήνει με παγερά αδιάφορο.

Ανώνυμε: η γνώμη σου σεβαστή αλλά οι εθνικές σου εμμονές έννεν το θέμα μου δαμέ τζαι ούτε θα ένει. Δόξα σοι ο Θεός το ίντερνετ εν γεμάτο κυπριακά μπλογκ που συζητούν την ελληνικότητα μας. Τζαι μίλα στη διάλεκτο σου, έννεν αντροπή. Εν θωρείς, μια χαρά καταλάβει ο Όγουεν.

Owain Glyndwr είπε...

Εγώ τα γνωρίζω όλα αυτά που λες ανώνυμε και πραγματικά είναι κάτι ηλίου φαεινότερο αλλά είμαι και κάπως παρορμητικός και απαντάω πάντα.
Να πω ότι το ίδιο ενοχλήθηκα και στενοχωρέθηκα όταν οι ανεκδιήγητοι γάβροι (Ολυμπιακοί) έβριζαν τους Αποελίτες Τούρκους κλτ. Βέβαια αυτοί βρίζουν εμάς τους βορειοελλαδίτες ως Βούλγαρους,δεν έχουν καμία ντροπή

Owain Glyndwr είπε...

Εγώ καταλαβαίνω ακόμα και τα κατωιταλιώτικα γιατί ασχολούμε με τα ζητήματα αυτά,αλλά άλλος δεν θα καταλάβαινε.
Είναι γελοίο να ισχυρίζεσαι ότι λόγω κράτους δεν είσαι Έλληνας.Τι θα πει κράτος;δηλαδή αν είχε ενσωματωθεί η Κύπρος στην Ελλάδα θα ήσουν;Αν τα Γιάννενα δεν είχα απελευθερωθεί δεν θα ήταν Έλληνες οι Γιαννιώτες;οι Βορειοηπειρώτες δηλαδή που έχουν αλβανική υπηκοότητα δεν είναι Έλληνες αλλά είναι οι Αλβανοί που πήραν την ελληνική;
Και όσον αφορά την Ελβετία αναφερόμουνα στο θέμα της γερμανικής και όχι όλων των γλωσσών της.
Αν δεν αναφέρεται στο παρόν,σε προηγούμενα συντάγματα αναφερόταν το θέμα της σημαίας.
Σημασία έχει το Έθνος και όχι η όποια διαχειριστική δομή.
Δηλαδή αν χωριστεί οριστικά η Κύπρος και το σύνταγμά σας γράψει ότι το κράτος είναι ελληνικό τότε θα γίνεις Έλληνας;
Αστεία πράγματα λες

Ππουστόπαιδο είπε...

Φίλε μου Όγουεν, εγιώ έτσι εμέγαλωσα, να θεωρώ τον εαυτό μου Κυπραίο ελληνικής καταγωγής. Άλλο το κράτος, άλλο το έθνος. Τζαι το έθνος σε πρακτικό επίπεδο εν μου προσφέρει τίποτε.
Αν είσιε ενσωματωθεί η Κύπρος στην Ελλάδα εννά είμουν Έλληνας υπήκοος, ναι. Αλλά εν είμαι, τούτα ήβρα μεγαλώνοντας τζαι παρόλο που νιώθω μια συγγένεια με τους Έλληνες εν νιώθω οτι είμαστε το ένα τζαι το αυτό. Εν σαν να λαλείς του Αυστριακού οτι έννεν Αυστριακός αλλά Γερμανός. Τζαι να φανταστείς πως τζίνους το κράτος τους εν ως επι το πλείστον ομοιογενές.
Τζαι για το τελευταίο- νομικά ναι, θα είμαι, αλλά εννά έχω μεγαλώσει Κυπραίος τζαι δεν θα δέχουμαι πολιτική ή ηθική εξουσία που την Ελλάδα βάσει "Έθνους". Φαντάστου λοιπόν πόσο άκυρο τζαι αστείο φαίνεται μου εμένα να μου λαλείς οτι το "έθνος εν υπεράνω όλων".
Εν τζαι εννά με πείσεις, ξέρεις το. Το έθνος πούλα το αλλού που περνά. Εν νιώθω ανάγκη να φκάλω την Ελληνική σημαία στο μεϊτάνι για να με αποδεχτούν τζαι να πουν "εντάξει εν ππούστης αλλά τουλάχιστον εν εθνικόφρων".

Owain Glyndwr είπε...

Δεν θέλω να σε πείσω.πάντως οι Αυστριακοί Γερμανοί είναι,από κάθε άποψη.Γερμανικοί Δημοκρατία της Αυστρίας ήθελαν να ονομαστούν αλλά δεν τους άφησαν οι Γερμανοί αν δεν γινόταν Ένωση.
Για ακόμα μια φορά ακούω τα εκνευριστικά οικονομικά επιχειρήματα.

Ππουστόπαιδο είπε...

Οι Αυστριακοί ναι. Εμείς εν είμαστε εθνικά ομοιογενής χώρα. Άρα έχουμε τζαι την έννοια να ζιούμε ομαλά με τον μη-ελληνικό πληθυσμό μας.
Εγιώ εν εκατάληξα σε οικονομικά επιχειρήματα. Τζαι εν προκατάληψη (για να μεν πω ρατσισμός που σε προσβάλλει) να προϋποθέτεις το τρόπο που σκέφτουμαι επειδή είμαι Κυπραίος.

Owain Glyndwr είπε...

Όχι βέβαια αυτό από που το υπέθεσες; μάλιστα περισσότεροι Κύπριοι που ξέρω είναι εθνικόφρονες,πολύ περισσότερο από πολλούς ελλαδίτες.
Τώρα ότι πρέπει να ζήσετε ειρηνικά με τις άλλες κοινότητες έτσι πρέπει να γίνει (πολλές φορές άλλωστε είπα ότι αν δεν γινόταν οι ακρότητες θα είχαμε πολύ καλύτερο εθνικό αποτέλεσμα,μέχρι και οι Τουρκοκύπριοι θα θυμόταν την καταγωγή τους και θα ξαναγίνονταν Έλληνες) αλλά τι σχέση έχει όμως με την εθνική συνείδηση της κάθε κοινότητας;πολλά κράτη είναι πολυεθνικά αλλά αυτό δεν μειώνει την εθνική αντίληψη των κοινοτήτων τους,μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουμε τέτοιες πρωτοτυπίες...όχι τυχαίες...

Ανώνυμος είπε...

Μιλώ στη διάλεκτο μου μίστερ και είμαι πολύ περήφανος μάλιστα αφού τα κυπριακά είναι η πιο κοντινή διάλεκτος στην αρχαία ελληνική, οπότε να βρεις άλλο επιχείρημα για τη μη ελληνικότητα μας τάχα μου.

Owain έτσι είναι φίλε μου. Αυτούς τους "επαναστάτες" που βρίσκονται υπο συνεχή αναζήτηση της ταυτότητας τους, τους βρίσκεις και στην μητροπολητική Ελλάδα(βλ. Κρήτη που θέλει ανεξαρτησία, θου κύριε!). Αλλά γενικά πιστεύω η "αναζήτηση ταυτότητας" είναι σύμπλεγμα καθαρά ελληνικό!

Συμφωνώ ότι άλλο το κράτος και άλλο το Έθνος. Στο Ελληνικό Έθνος ανήκουμε από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους άνθρωποι σε τούτο τον τόπο, ενώ το μπουρδελλοκράτος μας δημιουργήθηκε το 60 με ημερομηνία λήξης σύντομα χάρη στον Σύντροφο.
Δηλαδή πριν δημιουργηθεί το κυπριακό κράτος οι προηγούμενοι Κύπριοι δεν ήταν Κύπριοι;;
Εμείς μάνα μου είμαστε και Έλληνες και Κύπριοι γιατί είμαστε από την Κύπρο, αλλά είμαστε και Κύπριοι Υπήκοοι αφού ανήκουμε στην μπανανία ως πολίτες.
Αλήθκεια όμως γιατί εκθειάζεις τόσο πολλά το κράτος σου; Το κράτος της κλεψιάς, του μέσου, της αδικιάς...
Τα ίδια ισχύουν και για το ελλαδικό κράτος που είναι περίτου μπουρδέλλο. Γι'αυτό εγώ είμαι περήφανος μόνο για το Έθνος μου.

Ξανά πίσω στον owain, ουδέν σχόλιο για τους πουστοgayρους.

Ανώνυμος είπε...

Α και owain το διαχωρισμό σε Νότια και Βόρεια Κύπρο τον κάνουν μόνο οι βρωμότουρκοι. Υπάρχει η ελέυθερη Κύπρος και τα τουρκοκρατούμενα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μας εδάφη.

Ππουστόπαιδο είπε...

Ο καθένας με τον πόνο του τζ' ο ππούστης με τον κώλο του, που λαλεί τζαι το κυπριακό γνωμικό.
Αν κατσω να σας απαντώ σημείο το σημείο εν θα κάμμω άλλη δουλειά τζαι τούτο το μπλογκ έννεν με πολιτικό. Ένιγουεϊ, οι θέσεις μου εν στα κκόμεντς παραπάνω τζαι ίσως φαίνουνται στο μπλογκ γεννικά τζαι εν έχω κάτι άλλο να πω. Όποιος θέλει να θκιαβάζει εθνικόφρωνες ππούστηες εν γεμάτος ο τόπος Κυπριακά μπλογκ με καθαρή πολιτική ταυτότητα, έβρε τα τζαι καλή διασκέδαση.
Ρε ανώνυμε, τα κόμπλεξ σου για τους ππούστηες έπαρτα αλλού. Τωρά αν θέλει ο Όουεν να πιάσετε κουβέντα [παρόλο που είσαι ομοφοβικός- GAY 9 ιμίsh] ανταλλάξετε ήμεηλ. Μπορείτε να μιλήσετε τζαι αρχαία Ελληνικά αφού εν τόσο κοντά στη διάλεκτο μας [την οποία αντρέπεσαι να την γράφεις φαίνεσται μου] αλλά μεν ιξιχάσεις να μεν χρησιμοποιάς τες αράπικες, ιταλικές, γαλλικές, τούρτζικες τζαι εγγλέζικες λέξεις της. Καλή διασκέδαση.

Ανώνυμος είπε...

Εν αντρέπουμαι να την γράφω ρε ψευτοκουλτουρίαρη απλώς γράφω σε πιο απλά Νεοελληνικά για να καταλαβαίνει και ο φίλος owain που είναι Ελλαδίτης. Επιτέλους μεν είσαι τόσο αμπάλατος γαααρος, ένεν ανάγκη να φκάλεις ούλλο το κόμπλεξ σου πάνω μας.

Ππουστόπαιδο είπε...

Χαχα, ρε φίλε που εν μας διάς καν ένα όνομα, εγώ γράφω όπως μιλώ. Ο φίλος ο Όουεν μια χαρά με καταλάβει τζαι είπε το ο ίδιος. Έννεν τόσο διαφορετική πκιόν η κυπριακή διάλεκτος που εν θα την καταλάβει κάποιος άμα βάλει τον νου του να δουλέψει. Τωρά αν θεωρείς κάποιον που γράφει όπως μιλά ψευτοκουλτουριάρη, οκκέι, όπως θέλεις. Σιέρουμαι πάντως που γράφεις τζαι κυπριακά.
Όσο για κόμπλεξ... εν τζαι ήρτα να σε κρίνω για το οτι νιώθεις έλληνας τζαι για το οτι κάμμεις αστειούθκια για γκέι. Σιερετούμεν.

Ανώνυμος είπε...

Εν με αφορά φίλε μου τι κάμνεις στο κρεβάτι σου γι'αυτό μεν μου συναφέρνεις κάθε φορά τους γκευ.
Είπες κάποια πράματα για την ελληνικότητα της Κύπρου τζαι απάντησα σου, εν με κόφτει αν είσαι γκευ ή οι ούτε εν να σε λυπηθώ.
Πάντως καλά κάμνεις τζαι είσαι με την χομονοια γιατί εκέι έχει πολλούς ΠΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, αν καταλαβαίνεις τη διαφορά...

Αποχαιρετουμε, παι παι

Ππουστόπαιδο είπε...

Εν σε κόφτει εν σε κόφτει αλλά έτην μια που τες πρώτες σου κουβέντες:
"χεχε φαντάζομαι θα΄σαι και μέλος της GAY 9 ρε πουστόπαιδο;;".
Άμα θεωρείς το "εν ούλλο ππούστηες" προσβολή, δείχνει οτι εν το πρώτο που σε κόφτει. Έσιει παντού ππούστηες ρε ανώνυμε που φοάσαι τζαι ψευδώνυμο να δώκεις. Τζαι στες κερκίδες της ομάδας σου έσιει, τζαι στη δουλειά σου τζαι έσσω σου κομά. Ελπίζω να το καταλάβεις τζαμέ που εν το περιμένεις.
Εν τζαι καρτερώ να με λυπηθείς, εν τζιάι έσιει τίποτε για να λυπάσαι. Πελλάρες ήταν να λαλείς οτι τζαι αν ήμουν. Λάμνε τωρά δουλειά σου τζαι πρόσεχε που τους ππούστηες. Κομπλεξικούι. Άτε παι παι.

Ανώνυμος είπε...

Pε ' Ελληνάρες της δεκάρας' είσαστε ττττύπικαλ κομπλεξικοί νεο- Κυπραίοι ρεεεε και πρέπει να ζείτε με τους εαυτούς σας..πόσο σας λυπάμαι..αχ..
γκόου σλίπ . Θένξ

- Μια ττττύπικαλ μη κομπλεξική Κυπραία με Ελληνικότατο όνομα . ντανγκ!

Φιλούθκια
ααρρρρ