26/7/08

Ζήτω ο ηλιοκρουσμένος μετανάστης

Η πατρίδα μας ζιεί μεγάλες στιγμές. Μεσ’ τους δρόμους της Λευκωσίας θωρώ ούλλες τις αποχρώσεις. Μοδάτους μμέτρο Πόντιους. Αλττέρνατιβ μούζουρους Τουρκοκύπριους. «Μάνα μου τους» πιο μούζουρους Πακιστανούς. Οι Πολωνοί όμως εν ξέρω που εχωστήκαν. Τζαι κακώς, γιατί παρόλο που εν συνήθως πελλόρατσιστές του κερρατά τζαι εν νευρικόπελλοι εν μέλι οι άτιμοι.

Οι άθρωποι φυσικά εν τζαι ήρταν στες γειτονιές μας για (τον) κάτσουν στους καταπιεσμένους Κυπραίους. Ήρταν να δουλέψουν, να βιοπαλέσουν τζαι να φκάλουν ένα κάτι τις να πάρουν έσσω τους. Αλλά φαντάζουμαι πως ο ψυχισμός ενός κυπραίου αστού ππούστη, που ζίει με τις ενοχές του έθνους, της θρησκείας, της οικογένειας τζαι του ότι έσιει κάποιαν λλίη άνεση που πολλής κόσμος εν έσιει, σάνναν τζαι καβλώνει στην ιδέα των φτωχών, δρωμένων τζαι καταιδρωμένων.

Αλλά να θυμάστε. Όσο καταπιεσμένοι είμαστε εμείς δαμέ, στην ευρωπαϊκή μας Κύπρο, τόσο παραπάνω εν τζαι όσοι εν γκει, μπάι, λεσβίες τζαι άλλες ποικιλίες στις δικτατορίες, τα θεοκρατικά καθεστώτα τζαι τες συντηρητικές κοινωνίες τους. Τζαι μπορεί ένα μικρό ποσοστό να έρκουνται, αν όι για να κάτσουν κάποιου σπαρκωμένου Κυπραίου, τουλάχιστον για να έβρουν μιαν ελευθερία να κάμουν ότι θέλουν.

Είπα σας για την φορά που επαρπάτουν στην Λήδρας τζαι είδα θκύο Πακιστανούς να φιλιούνται όπως εν είδα στρέιτ ζευκάρι να φιλιέται μεσ'την μέση της Λευκωσίας;

#Παρακαλείται ο μαύρος στο Play στην Λήδρας να μεν μας κολάζει μες τα μεσημέρκα. Εν μας κανεί ο πύρουλλος, ήρταν τζαι πειρασμοί που το εξωτερικόν.

Τζαι απόφθεγμα: για τον γκέι ο μαύρος εν οτι εν για τον στρέιτ η Ρουμάνα. Αν έβρεις εκέρτησες αλλά εν δύσκολη κατηγορία.

Σημείωση: οι φωτωγραφίες εν άσχετες με το άμεσο θέμα. Για να μεν αναρωθκιέστε που εν τα κτίρια.

2 σχόλια:

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

Αρεσκουμου οι ηλιοκρουσμενοι οικονομικοι μεταναστες

Ππουστόπαιδο είπε...

Ναι, έννεν; Αλλά τζεικάτω που είσαι θεωρείσαι τζαι συ ηλιοκαμμένος μετανάστης, άρα να θυμάσαι ότι στους καστρίσιηες τους αμερικάνους η φάρα μας κάμμει θραύση.