20/9/07

Γίνου τζαι συ αποδιοπομπαίος

Επίσημα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο οι ομοφυλόφιλοι εν υπάρχουμε, εκτός τζαι αν θα μιλήσουμεν για κοινωνικές τάσεις [σε κλίμακα "ίντα τζαιρούς εφτάσαμεν" φα ματζόρε] ή για κανένα αφροδίσιο νόσημα. Τότε έχουμε απείρου κάλλους αναφορές, όπως την παρακάτω σε άρθρο του Φιλ"ελεύθερου" πριν που μια εφτομάδα.

Τα κονδυλώματα HPV εξαπλώνονται, τζαι οι ειδικοί ψάχνουν να έβρουν πως μας ήβρε τούτο το κακό. Φταιν οι Τούρτζιοι; Φταιν οι κακοί μας δαίμονες που κλείουνται σε σκοντεινά conference room, τίγκα στον καπνό του τσιάρου, τζαι ψάχνουν τρόπους να κατασπαράξουν την τελευταία ελεύθερη τζαι αγέρωχη φυλή του πλανήτη;

Περίπου.
Αναφερόμενος στους λόγους της αλματώδους εξάπλωσης της νόσου, ο κ. Δημητρίου τους απέδωσε στη μεγάλη ευκολία με την οποία δημιουργούνται οι σχέσεις μεταξύ δύο φύλων, η αύξηση του τουριστικού ρεύματος και της εύκολης μετανάστευσης, η αποφυγή χρήσης προφυλακτικού, η αύξηση της ομοφυλοφιλίας και γενικά η χαλάρωση των ηθών.

Όππα! Σε μια πρόταση, το ΚΥΠΕ, o Φιλ-σχετικά-ελεύθερος τζαι ο κος Δημητρίου, Πρόεδρος της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, εκατάφεραν να φταίξουν τους ξένους τουρίστες, τους μετανάστες τζαι σε μια υπέρβαση της συνηθισμένης Κυπριακής
ηθικολογίας, τους βρωμόππουστους.

Δηλαδή αν η κορού της φωτογραφίας έννεν τουρίστρια που έφερε την αρρώστια που την Αγγλία, φταίει ο γέρος βρακάς που έκαμμε πελλάρες με τον μισταρκό του τσαγγάρη άμαν ήταν μιτσής στο χωρκό.

Τζαι άτε το ΚΥΠΕ τζαι η [αν-]επίσημη εφήμερίδα της Δημοκρατίας. Ο κος Δημητρίου; Επιστήμων άδρωπος;

Αντιλαμβάνομαι οτι ο επιστήμων άδρωπος μάλλον εννοεί την αύξηση του ομοφυλοφιλικού σεξ, τζαι έχοντας υπ' όψιν μου την απέχθεια του μέσου Κυπραίου αρσενικού για το άγνωστο φρούτο ονόματι προφυλακτικό, μπορώ να καταλάβω πόθθεν επήρε την ιδέα. Αλλά οτι μας έκατσε δίπλα που την χαλάρωση των ηθών τζαι εξίσωσε την ομοφυλοφιλία με τα αφροδίσια...

Πρόσθεσε ότι το πρόβλημα στην Κύπρο παρουσιάζεται οξύτατο κυρίως λόγω άγνοιας, πράγμα που ώθησε την εταιρεία να διοργανώσει εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού. Η νόσος, είπε, ''δεν γιατρεύεται με γιατροσόφια, όπως κάνει η πλειονότητα των Κυπρίων, και μετά να επισκεφθεί τον ειδικό γιατρό, με αποτέλεσμα η κατάσταση του ασθενούς να επιδεινώνεται''.

Τουλάχιστον εκαταλάβαν τζαι κάτι. Εν που εν ξέρουμε την τύφλα μας οι απόγονοι της Αφροδίτης τζαι κολλούμεν αφροδίσια. Όι επειδή ανακαλύψαν περισσόττεροι καταπιεσμένοι Κυπραίοι νέες χρήσεις για τα υδραυλικά τους.

5 σχόλια:

revqueer είπε...

Μην ανησυχείς! Παντού τα ίδια λένε!

Kypriopithecus είπε...

φίλε,

Εστείλαν μου τζε μένα τουτο το άρθρο, τζαι βασικά που το εδκιάβασα εν εκόλλησα στους γκέι. Ούτε που αθθυμούμε πως είσιεν έτσι αναφορά μέσα. Τωρά λαλώ το γιατί εσιήστικες για τούτο τζαι εκαμες το παραπάνω κακό από τι ήταν, αλλά καταλαβαίνω γιατι το έκαμες, τζαι τούτο εν αρκετό πιστεύκω.

θυμούμε ότι εσκέφτηκα για την κυπραία τζαι την μοντέρνα ταχα σεξουαλικότητα της, εσκέφτηκα τζαι για τουρ αρσενικούς που όντως πολλοί τα προφυλακτικά έχουμεν τα ακουστά στα ανέκδοτα, τζαί τες ξένες/ους.

Που τζαμέ τζαι τζί, εν κοντά στο νού οι παράγωντες που αναφέρει το άρθρο για την αύξηση των αριθμών, αν τζαι εννα διαφωνήσω τζαι γω στην αναφορά σε αύξηση των ομοφυλοφυλικών σχέσεων, έν τωρά που εβλαστήσαν οι γκέι?

Εννά διαφωνήσω με τον τρόπο που κλίεις το πόστ, γιατί πιστεύκω λαλείς έμμεσα τες ίδιες πελλάρες που λαλεί ενας που έν χονεύκει τους γκέι τζαι θεωρεί τους ανώμαλους. Έν θα σταθώ σε τούτο όμως.

Εν πολλά ενδιαφερον θέμα η σεξουαλικότητα στην Κυπρο, τζαι πιστεύκω είμαστε σε μια φάση αλλαγής στους σεξουαλικούς ρόλους τζαι του μυαλού που κουβαλούμε.
Πιστεύκω ότι έν μεγάλο μέρος της νοοτροπίας μας, όι σε φαση φρουδικής εξήγησης, αλλά παραπάνω στο τι κάμει ενα κοπελλούι να θεωρείται αρσενικό, τζαι που άλλα κοπελλούθκια αλλά τζαι που τες κοπελλούες. Άμα εν μετρά ένας για αρσενικός, λαλούμε οτι ππουστοδείχνει. Για να δείχνει ενας οτι εν αρσενικόςσ στην τελική, πρεπει να γαμά τζαι να δέρνει, κυριολεκτικα.

Κουμπάρε εν θα σου καταλίσω αλλο τηβ σελίδας σου. σηκώνει συζήτηση το θέμα. Αμα γράψω κατι σχετικό, έλα τζαι πέ μου τα δικλα σου.

Κρουσιφίσιο.

Greekstories είπε...

Πολυ ωραιος. Ειμαι χαππη που σε ανακαλυψα.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ρε ππουστόπαιδον αρώτησες με ποιός εν ο Αζινος στο μπλογκ του Μάγου. Εν ένας κορνιόζος λαϊκός ποιητής που έγραφεν μυλλωμένα τραούθκια τύπου

"να σε μοιράσουν κάμνουν θκυό
τζαι πάλε εν να περέσιεις
φαντάζουμε σε θκειά πασιά,
ίντα πουττάτσαν έσιεις"

Έγραψεν τζαι άλλα για ππουσλήκκια τζια δείχνει με πολλά γραφικόν τρόπον την ιδέαν που είχαν οι παπούδες σου για λλόου σου.

Τα ποιήματα του Άζινου εσύναξεν τα ο Λάμαχος τζαι έκαμεν έναν βιβλίον που μπορείς να έβρεις στο βιβλιοπωλείον ΜAM κοντά στην πολυκατοικίαν του Λυσσαρίδη. (Μυλλωμένα τραούθκια). Αρέσκουν μου τα μιλλωμένα του Άζινου, αλλά τζείνα του Βασίλη Μιχαηλήδη βρίσκω τα πιό δυνάμενα. Ο Λάμαχος τα εσύναξεν στο ίδιον βιβλίον. Για δείγμαν θα σου πώ το Μάντεμαν με το οποίον είμαι σίουρος ότι θα κάμεις χάζιν.

"Εν να σου πώ ΄ναν μάντεμαν
Π΄αξίζ΄εναν δουκάτον
Τα γόνατα σου ναν χαμαί
τζ΄η τζεφαλή σου κάτω

Μιας τζεφαλής χωρίς μαλιά
να της φορέσεις φέσην
Να νώθεις στο ζυνίσιην σου
Αδρωπικόν νεφέσην

Τζαι να σε πιάννουν φοεροί
μες τ΄άντερα σου πόνοι
τζαι νου κουγκάς τζαι να σκουμπράς
αν τό βρεις ίναν π΄ό΄νει.

Αυτόν το μάντεμαν του είπεν ο Μιχαηλήδης του φίλου του του Μούτσιου που του έφκαλλεν πολά τραούθκια όπως για παράδειγμαν εις τα γενέθλια του

"στην υγειάν σου μπάρπα Μούτσο
τζι ο θεός να βοηθήσει
όσους βίλλους έσιει ο κόσμος
πάνω τ΄αλλου να τους στήσει

Να σου κάμει μιάν καρέκλαν
διπλοτριπλοκαυλωμένην
να σε κάμει βασιλέαν
πάνω που την οικουμένην"

Βλέπεις, αυτοί που ερμηνέυκουν πονηρά τον εθνικόν μας ποιητην μπορεί να μεν έχουν τζαι άδικον. Λαλούν ότι όταν έλάλεν "τον νυν ανταν να τρώ την γήν, τρώει την γην θαρκέται, μα τζείνον εν που τρώειται τζαι τζείνον καταλιέται" εν άλλα πράματα που εσκέυτετουν.

revqueer είπε...

WHERE ARE YOU??????????????????