6/7/09

Σχεδόν κκάμινγκ άουτ



Εν εφκήκε τωρά αλλά εν πειράζει γιατί κάθε φορά που το ακούω τούτο στο ράδιο χασκογελώ μόνος μου. Ένα κουτί Φερρέρο Ροσιέρ σε όποιον ανακαλύψει τι εννοεί ο ποιητής με το "εκπέμπω αλλιώτικο φως". Οι ππούστηες έχουμε ροζ αύρα ή κατι τέθκοιο;

5/7/09

Εμπέημεν τζαι σε λίστα

Πριν κάτι χρόνια το 10% είσιε δημοσιεύσει τα λινκ για κάμποσα ελληνόφωνα μπλογκ γκέυ θεματολογίας. Φέτος εξανακάμαν το θαύμα τους, τζαι τούντη φορά εσυμπεριλάβαν 79!

Αρκετά που τα παιθκιά στη λίστα ξέρω οτι εν Κυπραίοι τζαι εν αποκλείεται να υπάρχουν τζαι Κυπραίες. Σιέρουμαι που ακούουνται οι φωνές μας, είτε σαν μπλογκ γκέυ Κυπριακής θεματολογίας ή σαν γκέυ Κυπραίοι μπλόγκερς που εν αντρέπουνται για το ποίοι ένει. Προχωρούμεν!

4/7/09

Ιστορικές στιγμές κάπου στο 3:50



Η ταινία έξερα οτι υπήρχε λόγω γκρικ-μούβις αλλά κάτι μου ελάλε οτι έπρεπε να είμαι σε διάθεση να δω κάτι καραάθλιο για να ασχοληθώ- τζαι επιβεβαιώθηκα! Τα σχόλια περιττα.

Αλλά δαμέ έχουμε κκαλτ με Κυπριακό [περίπου] χρώμα. Στο 3:50 του βίτεο έχουμεν τον ηθοποίο που είσιε την τιμή να παίξει τον πρώτο ππούστη χαραχτήρα στην Κυπριακή τηλεόραση. Κρυφό μεν, αλλά αν θυμούμαι καλά οι υπόνειες στο [Κυπριακό] "Παρα Πέντε" επαένναν τζαι έρκουνταν...