20/12/07

Το ρησπέκτ της εφτομάδας

Εντάξει, οι στίχοι εν της πούτσας ["ανάσταση φωτός, της άνοιξης χορός ελευθερίααααα"; τι εκαπνίσαν πριν να το γράψουν], ο Χατζηγιάννης εψιλοαππώθηκε τζαι μιτσοκαμμά της κάμμερας παρ' όλο που το τραούδι έννεν ερωτικό τζαι οι κοπέλλες στα φωνητικά ενόμισαν εν στο Dreamgirls αλλά μιαν αξία το τραούδι έσιει την.

Οι λόγοι:
1. Χατζηγιάννης,
2. Το απέραντο θράσος του να φκάλεις τραούδι με τίτλο Γένεσης χωρίς να είσαι σίουρος τι σημαίνει,
3. Χατζηγιάννης,
4. Το ότι επήε Γιουροβίζιον τζαι εφκήκε τζαι 11ο [άτε, 10ο, μεν κλαίετε],
5. Χατζηγιάννης.

Αν μη τι άλλο, χαρείτε τα boyish λουκς του Ερμηνευτή [το Ε κεφαλαίο εν για τις κορώνες που φκάλλει ακόμα τζαι τζαμαί που εν χρειάζουνται] που αποτέλεσε το πρώτο gay icon των Κυπραίων, χωρίς να το ξέρει ούτε ο ίδιος, ούτε φυσικά οι Κυπραίοι.

...

Όι ρε γαούρκα, ο Μακάριος εν λογιέται για πρώτο gay icon. Πόσες φορές να σας εξηγήσω πως εν ήταν φόρεμα που εφόρεν, ήταν ράσο; Ελυσσιάσετε.

18/12/07

Ελάτε κουφεττούα

Το λοιπόν, εν είμαι φαν της προσέγγισης "μπλογκ με γκέι αέρα πρέπει να έσιει απαραίτητα πέντε- έξι φωτογραφίες με τίτσιρους ή ομορφόπαιδους την ημέρα". Όι ότι με πειράζει να τα θωρώ απλώς:
1. βαρκούμε να κάμμω upload φωτογραφίες τζαι
2. δεν πιστεύκω οτι ο ππούστης πρέπει να αφήνει την σεξουαλική του προτίμηση να τον καθορίζει ολοκληρωτικά γιατί τότε γίνεται που τρισδιάστατο άτομο καρικατούρα.

Αλλά επειδή
1. έλειψα νάκκον τζαι θέλω να σας γλυκάνω να με υποδεχτείτε
2. εξανάκαμα παρόμοιο ππο[υ]στ τζαι
3. οι αρχές υπάρχουν για τις αγνοούμε
χαρείτε τον poster boy των γκει στην Κύπρο [αν τζαι καλαμαρά] τζαι μόνο τζαι κύριο λόγο που άντεχα να θωρώ τα νέα του ΡΙΚ, Αντρέα Γιόρτσιο. [Που φωτογράφιση για το περιοδικό Όμικρον την οποία πρωτοανέβασαν στο ίντερνετ οι αγαπημένοι μου τηλεοπτικοί σχολιασταί].

Με τις υγειές σας.